2014. július 3., csütörtök

Bejelentés

Helló mindenkinek! Gondolom vártátok már páran, hogy írjak.... Sajnos nem boldog hírrel jöttem. :( Elhatároztam, hogy bezárom a blogot. Imádtam a történetet, a szereplőket, és esküszöm, hogy élveztem írni, de most már nincs ihletem, és kedvem sem.. :( Hálásan köszönök nektek mindent, hogy írtatok, hogy várjátok az újabb részeket... Két embernek külön megköszönném, akik a chat-ben nyomot hagytak maguk után. L és Dreamy Moon. Nekik külön köszönök mindent, tényleg! Amikor írtam, hogy a szüleim válnak és szünetelek, akkor is a kommentekért hálás voltam. :) Megpróbálkozom egy másik bloggal, amit remélem ugyanúgy szeretni fogtok, mint ezt, bár annak egy kicsit másik története van... A szereplők annál is megmaradnak anime karaktereknek. Most kicsit jobban, igényesebben szeretném folytatni az írást, ami remélem sikerülni fog. Annyit még az új blogról, hogy kint van a prológus, és az első részen is dolgozom. Szeretettel várok mindenkit. ^^ Még egyszer meg szeretném köszönni, hogy itt maradtatok, és eddig, az utolsó pillanatig is biztattatok! :) Hálás köszönet...mindenért!
( Az új blog linkje: http://thehiddenmemories.blogspot.hu )
Mikazuki-chan


5 megjegyzés:

  1. Istenem :c
    Pedig minden nap néztem a blogod, várva hogy talán pont aznap bukkan fel a rész, de ezek szerint nem fog. :c
    Én köszönöm, hogy megtalálhattam az oldalad, csodás. C:
    És természetesen az új blogodon is megtalálsz ;) Sok sikert, ügyes és tehetséges vagy, nem szabad abbahagynod C:

    Imádtam a blogod <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönök mindent! :) Uhh, azt hiszem kezdek könnyezni.. >< Nagy nagy puszi és ölelés mindenért! :) <3

      Törlés
  2. Köszönöm neked, bár engem mindig az érdekelt hogy lesz-e valami Nicole és Lucas/kyle között :D
    úgy látszik nem derül ki...
    és egyszer mindennek vége van :D
    hát, köszönöm :D <3

    VálaszTörlés
  3. Én köszönöm neked! :) Annyit elárulhatokhogy úgy lett volna eredetileg, hogy ugye a blogban most jönne akarácsony. NIcole és Nick a szüleikkel elutaztak volna a szünetre, és aznap Kyle vallott volna.. :D De azért nem mentek volna olyan zökkenőmentesen a dolgok Luca miatt.. :D De hát, ez nem jött össze.. Na, még egyszer köszönök mindent neked!

    VálaszTörlés
  4. Felfedem magam, én vagyok L! NEEEEEEEEEEEEEE! Baasszzuuus. EZ így nem jó. NEM. Ahj. Ez volt a kedvenc történetem:| ISTENEEEEEM :c Nagyon szerettem a blogot, és sajnálom :\♥

    VálaszTörlés